Tejtermelők Figyelem! Ragadjátok meg a KAP Támogatási Lehetőségeit!

Tejtermelők Figyelem! Ragadjátok meg a KAP Támogatási Lehetőségeit!

A Közös Agrárpolitika (KAP) most új pályázati lehetőségeket kínál a tejtermelő tehenészetek számára. Ezek a támogatások segítenek modernizálni és fejleszteni a gazdaságokat, elősegítve a fenntartható gazdálkodást és az állatjólét javítását. Most itt az idő, hogy kihasználjátok ezeket az előnyöket!

Innovatív Fejlesztések a Tehenészetekben

A KAP pályázatai lehetőséget nyújtanak az istállók korszerűsítésére, új fejési technológiák bevezetésére és a takarmányozási rendszerek hatékonyságának növelésére. A támogatások célja a fenntarthatóság és az energiahatékonyság növelése, ami hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. A pályázatok feltételei között szerepel a környezetbarát technológiák alkalmazása, valamint a gazdaságok környezeti lábnyomának csökkentése.

Állatjólét: Az Európai Unió Szigorú Előírásai

Az Európai Unió állatjóléti előírásai biztosítják, hogy az állatok megfelelő gondozásban részesüljenek. A gazdáknak gondoskodniuk kell a megfelelő élelmezésről, vízellátásról, és az állatok mozgásszabadságáról. Emellett kötelező a részletes nyilvántartások vezetése az állatok egészségügyi állapotáról és kezeléseikről. A rendszeres állatorvosi ellenőrzések és az azonnali beavatkozás beteg vagy sérült állatok esetén szintén alapvető követelmények.

Bosmark Kft. – Támogatás és Szakértelem az Ön Szolgálatában

A Bosmark Kft. szakértői csapata készen áll, hogy segítsen a pályázatok elkészítésében és benyújtásában. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően garantáljuk, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű támogatást kapják. Segítünk a teljes kivitelezési folyamatban, hogy a gazdaságod a lehető legnagyobb előnyt élvezze a KAP támogatásokból.

További információért látogass el a palyazat.gov.hu és a kap.gov.hu oldalaira, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!